mandag den 17. oktober 2011

Ny hjemmeside

Så har Ikast KFUM Fodbold fået en ny og mere simpel hjemmeside.

Siden er nu bygget op på et blog system og ikke længere via DBU's Klub CMS løsning. DBU har ikke været dygtige nok til at give brugeren muligheder til selv at sætte præg på sin hjemmeside. Der har været alt for megen vedligeholdelse efter hver sæson - desuden følte jeg, at designet var for kedeligt og at Klub CMS generelt var for uoverskueligt.

Den nye side går umiddelbart ikke i dybden omkring alle holdene i klubben, men man kan som træner tage stilling til, om man ønsker selv at oprette en .blogspot.com hjemmeside til sig eget hold. Der vil således blive linket til denne side, fra "hovedsiden".

Er du træner for et hold i Ikast KFUM Fodbold, og interesseret i at lave nyheder omkring dit hold, så opret en G-Mail konto og send en e-mail til ikastkfumfodbold@gmail.com, så får du administrator rettigheder til siden.

Hvis dit hold i forvejen har en hjemmeside, kan der linkes videre til denne her fra siden under "Vores Hold". Hvis dette ikke er tilfældet og du har lysten, er det hurtigt at oprette en hjemmeside for dit hold. Skriv til ovennævnte e-mail adresse, så får du lyn hurtigt sat din side op. Skabelonen fra denne side er gemt og kan således hurtigt implementeres - Alt hvad du så skal gøre er at oprette nyhederne. Dermed sikrer vi, at der kommer et strømlinet look på alle tilknyttede sider.

Jeg glæder mig meget til at få gang i dette nye, og gratis, projekt som forhåbentlig kommer klubben mere til gavn en vores tidligere løsning.

Der vil inden alt for længe blive lagt en manual til alle klubbens trænere. De som har lyst kan så kaste sig ud i at lave en side for deres hold - det er slet ikke så svært!

Vores gamle hjemmeside www.ikast-kfum-fodbold.dk vil blive stående til jul. Al information som de enkelte trænere måtte have liggende i form af tekst og billeder, skal gemmes inden vi rammer den 23. december, hvor siden bliver nedlagt.

**OBS**

Hjemmesiden vises bedst fra browseren Firefox - Standard browsere på computere som kører med Windows styresystem er Internet Explorer. Du kan, hvis du ikke ønsker at installere Firefox, prøve at opdaterer din nuværende browser.