onsdag den 10. oktober 2012

Herre senior S1 søger træner fra Januar 2013


Uffe Eis har valgt at slippe tøjlerne for klubbens første hold på herre seniorsiden med udløbet af dette år. Vi takker Uffe for nogle gode år og ønsker ham al mulig held og lykke fremover. Samtidig er jagten på en ny træner igangsat. Læs mere herunder.

I Ikast KFUM har vi igangsat jagten på en ny træner til klubbens 1. hold, der i øjeblikket kæmper for overlevelsen i serie 1. Holdet har de seneste 3 sæsoner spillet serie 1.

Profilen: Vi søger en person med humor, men som samtidig ved, hvornår der skal seriøsitet til. Du skal have gennemslagskraft. Vi søger en træner, der kan hjælpe os i vores videre udvikling og lære os mere om fodbold på det taktiske plan. Erfaring fra fodbold på højere plan vil være et plus, men ikke et must.

Vi kan tilbyde: Vi er et hold primært opbygget omkring spillere, der har spillet det meste af deres liv i den samme klub. Vi har det godt socialt og vil kæmpe for hinanden. Det skal være sjovt at komme til træning, men samtidig vil vi lære, så vi kan blive bedre. Du vil få ansvaret for alle opgaver omkring 1. holdet, og der forventes et vidst samarbejde med 2. holds træneren omkring spillere, træning, mv.

Vi forventer: at du kommer med en høj grad af engagement, der kan smitte af på spillerne. Derudover forventer vi, at du vil indgå i samarbejdet i en forholdsvis lille, men sammentømret klub og yde en indsats i arbejdet med vores herre seniorer.

Hvis dette har fanget din interesse så kontakt nedenstående. Du er også velkommen til at stille yderligere spørgsmål.

Ansvarlig for Herre senior afdeling: Bent Østergaard: 2145 6918

Ingen kommentarer:

Send en kommentar