mandag den 22. oktober 2012

Sæsonen 2012, F.C. Hammerkast, DameSenior.

Det har været et rigtigt godt og meget spændende fodbold år i FC Hammerkast.
Efter at det ikke lykkedes, at rykke op i serie 1 i sæsonen 2011, var det spændende at se, hvordan opbakningen på spiller siden ville blive, og om vi skulle have 1 hold eller 2 hold tilmeldt, i foråret.
Det viste sig at opbakningen  i foråret var så god ,at vi stadigvæk kunne stille 2  hold i serie 2.
MÅSKE, det også havde nogetat gøre med vores "ryste" sammen tur i SEA VEST, som vist nok var RIGTIG hyggelig. Spillerne synes det var en ok måde at starte den nye sæson.
Trænere og spillerne vidste at der ikke måtte sættes point til hvis vi skulle undgå omspil til serie 1,så det var hårde odds, men 1. holdet spillede sig efter en flot forår op på en sikker 1. plads og rykkede direkte op i serie 1.      TILLYKKE.
2. Holdet, som havde lidt hjælp fra u 18 afdelingen, spillede sig flot frem til en 3 plads i deres pulje med 15 points, så det var mere end godkendt.

Efteråret ville blive, og blev også meget spændende ,idet serie 1 holdet kom i pulje med 2 nedrykkere fra jyllandsserien, og 3 hold fra serie 1, mens FC Hammerkast selv var oprykker, så der var grund til panderynker hos trænerne.
Vi, i og omkring FC Hammerkast holdene incl. trænerne, var igen spændte på om vi kunne "holde" på talenterne, eller om de ville have større udfordringer end serie 1, men endnu engang takkede de ja og dukkede alle op til træningerne og det viste sig at være vigtig , da alle kampene i serie 1 blev så jævnbyrdige, at det kun blev forskelle på 1 mål i alle vundne, eller tabte kampe.
Det blev en meget jævnbyrdig pulje, og med bare "et gram mere held" ville vi kunne kalde os for oprykkere igen, men det blev Brande som fik et point mere end FC Hammerkast, så tillykke til Brande, som nu skal spille i jyllandsserien.
Serie 2 holdet, var også kommet i en barsk pulje, men formåede alligevel på en flot slutspurt,at spille sig op på 14 point,meget flot, men der var også flere spillere,som trænger til en velfortjent pause inden den nye sæson. En STOR tak til alle pigerne, for de spændende kampe de har spillet i 2012.

Jesper Knudsen har valgt at stoppe som træner efter sæsonen 2012,efter 2 1/2 år i klubben, så fra FC Hammerkast siger vi tak for hans hjælp og engagement i den periode, og måske på gensyn?.             2. holdsTræner John Nielsen, har vi stadigvæk som "indpisker" i den kommende sæson.
NY TRÆNER i FC Hammerkast, er Tania Christensen, som kommer fra Herning. Tania skal stå i spidsen for 1. holdet. Tania har selv spillet på  et højere plan og pt. er hun træner for Bordings damer i jyllands serie. Vi håber i FC Hammerkast, at vi med den ansættelse får opbakning fra forhåbentlig de fleste spillerne.Vi har TALENTERNE  i klubben, også i fremtiden.Vi har erfarne trænere i klubben, så mød endelig frem til den kommende sæson, såvel nye som gamle spillere.
En stor tak for året til, Trænere, Jesper og John, men selvfølgelig også  holdleder Hanne Minds, for alt det papirarbejde, samt alt det sociale omkring holdene.                                             

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar